Скачать шаблоны для cms Joomla 3.
Бесплатные шаблоны джумла
ГАЛЕРИЯМетални къщи и гаражиСглобяема енергоефективна къща,вила с метална конструкция

Сглобяема енергоефективна къща,вила с метална конструкция

Енерго ефективна сглобяеми къщи,вили с метална конструкция са сигурни, здрави и трайни.Те осигуряват на собствениците си уют , удобство и много варианти за топлоизолация. Сглобяемите къщи с метална конструкция имат редица предимства : Енергийно ефективни и модерни постройки.
Изградени са от висококачествени материали.
Сглобяемите къщи с метална конструкция са построени на база двупанелна система, изпълнена съгласно европейските изисквания със съвременни изолационни материали;
Изграждането им е с около 30 % по-евтино от монолитното строителство.
Сглобяването и е поне 7-8 пъти по-бързо.
Къщи с метална конструкция са изключително устойчиви на земетресения и други неблагоприятни метереологични условия.Освен че е сигурна при земетръс, едно от най-важните качества, които притежава една модерна къща това е изолацията. Ние ви предлагаме едно добро решение на българския пазар.Изградените къщи с метална конструкция са прохладни през лятото и топли през зимата.
Другият плюс на това строителство е гаранцията, която ще ви дадем за годност на постройката. Чрез олекотената си метална конструкция е избегнат процеса на улягане и съпътстващите го последствия,като напукване и други.
За конкретна оферта се свържете с нас,ние ще Ви консултираме и предложим най-доброто решение съобразено с Вашите изисквания, потребности и възможности.