Скачать шаблоны для cms Joomla 3.
Бесплатные шаблоны джумла

Услуги

Изработка и монтаж на козирки
Изработваме козирки от метален профил,тръба покрит с поликарбонатна плоскост (поликарбон) дърво,водоустойчив шперплат,битомни керемиди,ондолин,гофрирана или подцинкована ламарина (лт) ,прахово боядисана ламарина,сандвич панел(термо панел). Покриване (усвояване) на терасата в зависимост от вашите нужди.
 
Гаражи от метална конструкция
Изграждаме гаражи от метална конструкция, върху която може да бъде монтиран сандвич панел,гофрирана(лт),вълниста ламарина,водоустоичив шперплад с поставен вурхо  него фибран, стиропор като се запича с интреиорна мазилка или боядисан.Металната конструкция се обработва с грунд за метал които се запечатва с защитна боя за по голям живот на метала(стоманата).
 
Строеж на къщи от метал
Строим къщи от метал ,които може да се облицоват с термо панел, саилинг , водо устоичив шперплат ,гипсофазер, циментофазер, маглаит с положена термо (топло)изолация,шпакловка,мазилка,боя,камъни,плочки и други интериорни материали по ваш вкус.В края на строежа се полагат поне две ръце грунд и запечатваща боя.
 
Огради и оградни пана
Изработка и монтаж на огради,оградни пана от метал.Предлагаме също и монтаж  на заводско изготвени изделия изработени от метал.В зависимост от терена изработваме и плъзгащи се врати които са много добро решение за пестене на място и удобство,може да се монтира и задвижващ механизъм(ел мотор).
 
Халета
Халета направени от метална конструкция (стоманена), облицоване със сандвич панел, гофрирана(лт),вълниста ламарина в зависимост от приложението на халето. 
 
Еталбонд
Окачената фасада от еталбонд, конструкцията се изработва от алуминиев кух профил(куха тръба) или те профил,който се захваща за алуминиеви,поцинковани конзоли.

Покривни конструкции

Ремонти на покривни конструкции изграждане на тенти и сеннци за тераси и покриви Изграждане на скеле за покрив