Скачать шаблоны для cms Joomla 3.
Бесплатные шаблоны джумла

Услуги

Изработка и монтаж на козирки
Изработваме козирки от метален профил,тръба покрит с поликарбонатна плоскост (поликарбон) дърво,водоустойчив шперплат,битомни керемиди,ондолин,гофрирана или подцинкована ламарина (лт) ,прахово боядисана ламарина,сандвич панел(термо панел). Покриване (усвояване) на терасата в зависимост от вашите нужди.
 
Гаражи от метална конструкция
Изграждаме гаражи от метална конструкция, върху която може да бъде монтиран сандвич панел,гофрирана(лт),вълниста ламарина,водоустоичив шперплад с поставен вурхо  него фибран, стиропор като се запича с интреиорна мазилка или боядисан.Металната конструкция се обработва с грунд за метал които се запечатва с защитна боя за по голям живот на метала(стоманата).
 
Строеж на къщи от метал
Строим къщи от метал ,които може да се облицоват с термо панел, саилинг , водо устоичив шперплат ,гипсофазер, циментофазер, маглаит с положена термо (топло)изолация,шпакловка,мазилка,боя,камъни,плочки и други интериорни материали по ваш вкус.В края на строежа се полагат поне две ръце грунд и запечатваща боя.
 
Огради и оградни пана
Изработка и монтаж на огради,оградни пана от метал.Предлагаме също и монтаж  на заводско изготвени изделия изработени от метал.В зависимост от терена изработваме и плъзгащи се врати които са много добро решение за пестене на място и удобство,може да се монтира и задвижващ механизъм(ел мотор).
 
Халета
Халета направени от метална конструкция (стоманена), облицоване със сандвич панел, гофрирана(лт),вълниста ламарина в зависимост от приложението на халето. 
 
Еталбонд
Окачената фасада от еталбонд, конструкцията се изработва от алуминиев кух профил(куха тръба) или те профил,който се захваща за алуминиеви,поцинковани конзоли.